Нема на залиха

Дигитален Микроскоп Со 40 Експерименти – Buki France

5,290.00ден

Нема на залиха

SKU: 3700802102861 Категорија

Опис

Микроскоп 3 во 1 за истражување на микроскопскиот свет.
Може да се користи на 3 начини:

  • Режим на USB-камера: за набудувања користејќи компјутер.
  • Режим на паметен телефон: користете телефон или таблет за вашите набудувања.
  • Оптички режим: користете го како конвенционален микроскоп.

Зумирање до 400x. Двојно LED осветлување.
Комплетот содржи: 1 микроскоп, 1 камера, 1 адаптер за паметен телефон, 1 адаптер за окулар, 3 алатки, 2 празни слајдови, 1 пар пинцета, 4 слајдови со примероци, 4 прекривки, 1 илустрирана брошура со упатства.
Неопходно е драјверите за камерата да се преземат од интернет.
Предупредување! Само за деца на возраст од 8 години и повеќе. Не е погоден за деца под 36 месеци поради малите делови што можат да се проголтаат.
Предупредување! Да се ​​користи под директен надзор на возрасно лице. Производот соджи инструменти со остри рабови.
Потребни се три 3 LR06-AA батерии (не се вклучени во комплетот). Батериите треба да ги менува возрасно лице.
Батериите се класифицирани како електронски отпад и треба да се отстранат безбедно, кога веќе не се потребни.