Нема на залиха

Дрвени бројки – Tooky Toy

490.00ден

Нема на залиха

Опис

Дозволете им на вашите малечки да се запознаат со главните броеви од 0 до 9 и основните математички симболи – плус, минус, множење, делење и еднакво со помош на оваа фасцинантна табла.

Секој број и знак има рачка со која се овозможува да бидат одделени од таблата, обоени се во различни бои, што помага во развојот на перцепцијата на бојата уште од рана возраст.

Направени од материјали и бои безбедни за здравјето на вашето дете.

Погодно е за деца над 3 години.