Нема на залиха

Двоен песочник школка Pink – Paradiso Toys

1,390.00ден

Нема на залиха

Опис

Производот е наменет за деца над 18 месеци.
Базен за песок составен од две школки.
Едниот дел може да се користи со песок, другиот дел со вода или за покривање после употреба.
1.84 кг
87×77.7×18 см