Нема на залиха

Фарма Едукативна АБЦ 12м+ – Chicco

2,890.00ден

Нема на залиха

Опис

Едукативна, интерактивна играчка која ги учи децата како да ги распознаваат имињата на животните и нивните звуци, боите и броевите низ 4 начини на игра. Постепено детето може да експериментира и да се забавува со зборови, усовршувајќи ги своите лингвистички вештини.

УЧИ:
– броеви
– имиња и звуци од животни
– бои