Нема на залиха

Греач За Бебешки Шишиња – Nip

2,360.00ден

Нема на залиха

Опис

• Греач кој овозможува брзо, безбедно и ефикасно загревање на сите стандардни шишиња, произведени од стакло и пластика, како и пластични и стаклени садови за храна.

• Наменето за сите стандардни и широки шишиња од брендот nip.

• Функција за одржување на топлина.

• Лесен за користење со помош на едно копче (потенциометар)

• Автоматско исклучување по постигнување на саканата температура

• Заштита од прегревање. (автоматски се исклучува ако нема вода)

• Лесен за чистење – може да се мие во машина за миење садови (без уредот со се греачот)

• Во дополнителниот сад може да се стерилизираат цуцли и додатоци за шишиња, исто така може да се загрева храна за бебиња.

• Греачот е произведен од пластика.