Нема на залиха

Играчка Автомобил Billy Big Wheels Red – Chicco

2,980.00ден

Нема на залиха

Опис

Далечинскиот управувач е во форма на тркало, па со вртење го движите камионот лево или десно.
Стрелките светат за да му помогнат на детето полесно да разбере каде ќе се движи камионот.
Звук на мотор и светла што трепкаат, се додадени за поголема реалност во возењето на камионот, и смешна сирена која ги предупредува сите дека Били е тука!
Кога забрзувате светлата светат и моторот брчи.
Кога камионот оди назад се слуша звук за предупредување.