Нема на залиха

Играчка Еже Fit And Fun – Chicco

1,490.00ден

Нема на залиха

Опис

Класична играчка со прстени, на која и е даден модерен изглед.
2 брзини на вртење за зголемување на комплексноста на играта и креирање на забавни предизвици.
8 прстени во боја, направени од лесна пластика за играње во домот.
Ги стимулира мануелната координација и прецизност.
Наменето за деца од 2-5 години.

Господин Прстен е забавна верзија на класичната игра со прстени, во која може да ужива целото семејство.