На залиха

Играчка гимнастика желка – Infantino

1,320.00ден

Опис

Подлога за играње со светли бои и разни текстури е совршено место за играње на Вашите деца.
На подлогата се закачени играчки во различни бои и текстури. Кога играта ќе биде завршена, можете едноставно да ја преклопите и да ја складирате.
Таа е наменета за бебиња од раѓање.
Без БПА.