На залиха во главен магацин

Играчка Rainbow Square Pack 42 PC – Connetix

6,190.00ден

Опис

Засилете ја вашата игра со магнетни плочки и проширете ги можностите за креативност и учење со CONNETIX! Со големи и стандардни квадратни плочки во секоја боја на виножитото, CONNETIX 42 Piece Rainbow Square Pack може да започне и да ги прошири постоечките колекции. Искусете го потенцијалот за отворена игра и учење на STEAM и видете како CONNETIX се местата каде што се поврзуваат играњето и учењето.

ОТКРИЈТЕ ИГРАЊЕ НА МАГНЕТНИ ПЛОЧКИ
Искусете го препознатливиот дизајн на косите на CONNETIX како што создавате посилни дизајни и уживајте во појасни прекршувања додека стекнувате доверба и запознајте се со играњето со магнетни плочки. Создадете повисоки кули и ѕидови, поголеми ракети, поголеми куќи, паркиралишта, патишта, обрасци, трки со топки и многу повеќе, вие сте ограничени само од вашата имагинација!

КОМПАТИБИЛНИ И ПРОШИРЛИВИ
Совршен пакет за да го започнете вашето патување CONNETIX, 42 парчиња виножито квадратен пакет CONNETIX е идеален за стекнување доверба и запознавање со играта со магнетни плочки. Сакате да создадете поголеми, поепски градби? Додадете го во вашата постоечка колекција за да создадете високи кули, големи ракети, куќи, паркиралишта, долги патишта, експанзивни трки со топки, шари и мандали, можностите се бескрајни!

ОТВОРЕНА ИГРА И УЧЕЊЕ
Како висококвалитетна играчка со отворен крај, CONNETIX расте СО вашето дете додека учи и неговата игра станува посложена. Дополнете го овој пакет и додајте уште повеќе облици на магнетни плочки со CONNETIX 60 Piece Rainbow Starter Pack, или однесете ја вашата игра со магнетни плочки на следното ниво со додавање на диво возбудливиот CONNETIX 92 Piece Rainbow Ball Run Pack!

ПОДОБРЕНИ БЕЗБЕДНОСНИ КАРАКТЕРИСТИКИ
Сите плочки се направени од нетоксична ABS пластика која е без BPA и фталати, ултразвучно запечатена и закована за дополнителна безбедност. Препорачано и во кое уживаат градители на возраст од 3-100 години.
Препорачана возраст: 3+ (содржи магнети и мали делови).

 

Вие исто така би сакале…