На залиха во главен магацин

Играчка Шарени Камчиња 6M+ ECO – Chicco

790.00ден

Опис

Пирамида од камења
5 камења од различни форми и големини
За редење од најголемо до најмало или по кој било редослед
Различни текстури на камењата
Системот за прицврстување овозможува лесно редење камења едни врз други
Без БПА, ПВЦ и фталат
Направено од 80% рециклирана пластика
Произведено во Италија