Нема на залиха

Играчка Сортер ABC Кртот Сем Pop Up – Chicco

2,290.00ден

Нема на залиха

Опис

Двојазичен електронски сортер со помош ка кој детето ги учи формите, боите, животните и забава со Кртот Сем како изненадување.
Сортерот со Кртот Сем е играчка со 5 обоени форми, светла и 2 интерактивни копчиња: на два јазици италијански и англиски ги кажува облиците, боите, имињата на животните и ги забавува децата благодарение на животинските песни, букви и први броеви.

Кртот Сем излегува како изненадување од отворот само кога сите форми се на вистинското место.
Притиснете го Сем во отворот и сите форми ќе скокнат надвор и играта може повторно да стартува.
Со притискање на копчињата 123 и АВС детето ги учи буквите и броевите.

* Електронска игра
* Играчка во форма на крт со скокачки ефект
* 5 форми за игра
* Повеќе од 30 сонгови и зборови на италијански и англиски