На попуст!
Нема на залиха

Камион Fix And Learn Car Carrier – Vtech

2,090.00ден

Нема на залиха

Опис

Истражете го и научете го носачот на автомобили од VTech. Користете ги додатоците за да го прилагодите автомобилот, правејќи низа различни и одлични дизајни.
Оваа интерактивна играчка ги задржува децата ангажирани и учат да препознаваат различни додатоци кога истите ќе се додадат во симпатичниот карактер на автомобилот.
Преку игра превозникот ќе побара од детето да користи разни додатоци, за да прави различни дизајни, а со тоа и да научи да следи инструкции.
Одличен за развој на моторичките вештини на детето,преку користење на различните додатоци од камионот и нивно поврзување.
Забавни звуци и фрази кои се слушаат додека се додаваат додатоците на самиот камион.
Погоден за развој на аудитивните сетила на детето.Ставете ја колата на камионот за да може да слушнете како зборуваат играчките.
Слушнете забавни звуци и фрази при ставање на додатоци на колата.
Притиснете ги копчињата за осветлување на овој сет за игра за истражување на превозникот, автомобилот, безбедноста на патиштата и боите.
Детето ќе помини доста забавни часови со оваа играчка.Наменета за деца од 2+
Вклучени се 2 AA батерии.