На залиха во главен магацин

Касичка За Пари – Doraemon

1,190.00ден

Опис

Дали сакате да всадите кај вашето дете внимателен однос кон парите уште од раното детство?
Да го научите не само да ги троши парите туку и да штеди?
Тогаш електричната касичка ќе биде одличен подарок за вашето дете.

Касичката може да прима книжни пари и монети и со секое вметнување ќе испушта звуци.

За да се отвори касичката, детето ќе треба да внесе таен четирицифрена шифра, па така ќе биде мирно дека никој нема да му ги земе парите. Сепак, родителите прво ќе треба да му помогнат да се смени фабричката шифра до онаа што ја сака самото дете.
Првично ќе биде поставена шифрата 0000, која може да се менува. За да го направите ова, мора да внесете четири нули, да го свртите копчето надесно и потоа да ја отворите вратата. Потоа, држејќи го симболот ѕвездичка со прстот, мора да ја внесете вашата тајна лозинка и потоа да го притиснете симболот тараба. Сега затворете ја вратата на сефот, новата лозинка е подготвена!