Нема на залиха

Коцки Building Blocks Остров Со Богатство 60 Пар. – Chicco

2,590.00ден

Нема на залиха

Опис

Авантура полна со пирати може да биде изградена од овие коцки со 60 парчиња на островот со богатството. Децата може да направат остров со палма и галија, или голем пиратски брод со скриено богатство и да играат со двајца пирати.

Користејќи ја апликацијата “App Toys Blocks“ врамувањето на специјално обоена коцка, детето може да ја открива магијата на зголемената реалност репродуцирана во 3D таблет.