Нема на залиха

Количка Joy Grey – Moni

4,590.00ден

Нема на залиха

SKU: 066S01016 Категории ,

Опис

Производот е наменет за деца од 6-36 месеци, со тежина до 15кг.
Оваа летна количка е со лесна метална рамка за лесно пренесување, и предни ротирачки тркала.
Задните тркала се со кочница која истовремено ги фиксира двете.
Рачките на количката може да се регулират во висина.
Потпирачот за грб се прилагодува на 5 нивоа, а исто така и држачот за нозе.
Количката има шопинг корпа со носивост до 2кг и зашиен џеб на задниот дел од тендата.
Тендата се прилагодува на 3 степени, со прозорче низ кое мајката мирно може да го гледа своето дете.
Дополнителен дел на тендата кој што може целосно да се спушти, за да може детето да спие и при појако сонце.