На попуст!
Нема на залиха

Количка Nio Duo Standard 3/3 Brown Grip Taupe Grey – Mutsy

41,390.00ден

Нема на залиха

SKU: NIBG21JOTGTG00 Категории ,

Опис

Благодарение на лесната рамка, тендата за сонце и цврстиот дизајн, Nio го олеснува излегувањето и истражувањето.
Nio има реверзибилно седиште. Подлогата и потпирачот за нозе на седиштето на Nio можат да се пролагодат целосно во повеќе позиции, вклучувајќи и ергономска положба за спиење.
Со помош на цврстите тркала со дополнителна шара се олеснува движењето!

Количката може да се затвори со седечкиот дел, што ја прави лесна за користење.
Целосно прилагодлив потпирач за грб и потпирач за нозе: бидете сигурни дека вашето дете секогаш седи во најсовршената ергономска положба.
Многу е компактна кога е преклопена, дури и со седиштето.

Компатибилност
Nio може да се користи со реверзибилно седиште, компатибилно седиште за автомобил и корпа.
Корпата е тешка 4,3 кг.

Удобност за Вашето дете: потпирачот за грб и за нозе може да се прилагодува во различни позиции. Ова е многу важно за здравјето на Вашето дете, бидејќи малите деца не треба да седат во иста положба подолго време. Тендата на седиштето може да се продолжи ако ја користите лежечката положба или ако сакате да го заштитите Вашето дете од сончева светлина.
Благодарение на прозорчето на заден дел на седиштето секогаш има добра циркулација на воздух. Можност да се ротира или нанапред или кон родителите.
Удобност за Вас: корпата е поставена високо на рамката. Како резултат на тоа, нема да го повредите грбот кога ќе го подигнете детето од корпата.

Практична
Лесно преклопете ја рамката Nio со седиштето и тендата. Резултатот е компактност и лесна преносливост. Сакате уште помала зафатнина? Нема проблем: едноставно можете да ги извадите тркалата (а потоа повторно да ги ставите исто така лесно).
Благодарение на можноста да се заклучи, Nio останува компактна и преклопена за време на транспортот.