Нема на залиха

Количка Oxy Blue OR14 – Jungle

8,990.00ден

Нема на залиха

SKU: OR1402 Категории ,

Опис

Количката е наменета за дете од раѓање до 36 месеци, со максимална тежина до 15кг
Лесна алуминиумска рамка
Амортизери на сите 4 тркала
Кочница за сигурно запирање
Наслонот на грбот се прилагодува во повеќе позиции
Рачката за буткање на количката се прилагодува во висина
На рамката од количката има држач за чаша
Седиштето целосно се трансформира од лежечка корпа во спортско седиште
Седиштето може да се постави во правец на движење на количката или обратно
На седиштето има каиши за поголема безбедност на детето и пречка која многу едноставно се одстранува
Тендата на количката е во три дела
Задните тркала се гумени, предните може да ротираат
Под седиштето има голема корпа за пазарење
Како додатоци со количката добивате зимска прекривка, дополнително перниче за седиштето и мрежа за заштита од комарци
Димензии: Затворена количка: 53х29х96см
Отворена количка: 110х95х70см
Тежина 12кг