Нема на залиха

Количка Tourist Buggy Gray Flannel – Joie

9,890.00ден

Нема на залиха

SKU: S1706AAGFL000 Категории ,

Опис

Наменета од раѓање со спуштање на наслонот во рамна позиција
Совршено одговара со Joie носилките, или со други носилки користејќи го Maxi-Cosi® стилот на прикачување
Совршено одговара со Joie ramble™ корпа
Со едноставно поставување на адаптерите, може да поставите gemm™, i-Gemm™ и i-Level™ носилки
Два чекори, едноставно затварање
Стои исправена кога е затворена
Лента и торба за носење и подготвени сте за патување
Голема тенда со УВ заштита и прозорче за гледање
Прилагодување на наслонот во повеќе позиции
Заштитна пречка што се вади
Голема шопинг корпа
Суспензија на сите тркала за помазно возење
Предни ротирачки тркала, кои може да се заклучат по потреба
Кочница на задните тркала за безбедно застанување
Рачката за буткање се прилагодува во висина