На попуст!
Нема на залиха

Количка Up3 Modular System Elegant Blue – Foppapedretti

21,990.00ден

Нема на залиха

SKU: 9700337241 Категории ,

Опис

Патниот систем Up3 од Foppapedretti е практичен, лесен и трендовски систем за патувања. Следниве делови можат брзо и лесно да се соберат на алуминиумската рамка: Корпа, Транспортер и Седиште за количка што може да се врати, што може да се постави напред или назад. UP3 е достапен во различни бои и лесно може да се преклопи, зафаќајќи малку простор.

Корпа
Погодна за употреба во првите месеци, во согласност со безбедносната регулатива ECE R44 / 04 во групата 0 (од раѓање до 10 кг) благодарение на опционалниот комплет за безбедност. Се одликува со прилагодлив и отстранлив аспиратор со прозорец кој дише.  Вентилирана основа, прилагодлив потпирач за грб и пријатна рачка за носење.

Седиште
Се одликува со реверзибилно седиште (свртено кон родителите или кон патот). Алуминиумска рамка, лесна за преклопување, со предни тркала за вртење и заклучување. Опремен со прилагодлив потпирач за нозе, лента за браник со отворено затворање, темперамент од 5 точки и прилагодлива рачка (3 позиции). Потпирачот за грб е прилагодлив на неколку позиции. Вклучени се ногарки и покривка за дожд.

Транспортер/Седиште за во автомобил
Група 0+ (од раѓање до 13 кг) опремена со качулка и редуктор. Основата за нишање овозможува да се користи како лулка. Одликувајќи се со пријатна рачка за носење. Се усогласува со европската регулатива ECE R44 / 04.

Торба
Вклучено во системот и располага со внатрешни џебови за складирање и менување на подлога.

Рамка
Отворени димензии во см: Н 110 | Д 90 | Ш 61
Затворени димензии во cm: H 40 | Д 82,5 | Ш 61
Нето тежина: 8 кг

Рамка плус Седиште
Отворени димензии во cm: H 120 | Д 96 | Ш 61
Затворени димензии во см: Н 53 | Д 90 | Ш 61
Нето тежина: 12 кг

Корпа
Отворени димензии во cm: H 60 | Д 82 | Ш 44,5
Затворени димензии во см: Н 25 | Д 86 | Ш 44,5
Нето тежина: 4,4 кг

Транспортер
Димензии во см: Н 54 | Д 65 | Ш 44
Нето тежина: 3 кг

Димензии на пакувањето во см: ПАКЕТ 1/2
H 41,5 | Д 46,5 | Ш 86,5
Вол. 0,167 м3
Бруто тежина: 19 кг ПАКЕТ 2/2
H 68 | Д 30 | Ш 44
Вол. 0,090 м3
Бруто тежина: 4 кг