Нема на залиха

Количка за близнаци Duo Smart Mist – Chipolino

26,990.00ден

Нема на залиха

SKU: KBDS02101MT Категории ,

Опис

Комплетот вклучува:

Рамка и две седишта, од кои секое се трансформира во корпа за новороденче;
Практична торба за додатоци;
Две меки влошки за секое седиште;
Две прекривки за стапала.
Количката е компатибилна со автомобилските седишта модел „Duo Smart“ од Chipolino (со помош на комплет адаптери).

Исто така, рамката на количката Duo Smart може да се монтира истовремено:

1) две седишта за автомобили;
2) едно седиште за автомобил и една корпа;
3) едно седиште за автомобил и едно седиште напред;
4) едно седиште за автомобил и едно седиште свртено кон сообраќајот.

Седиштата на количката се погодни за новороденчиња и деца со тежина до 15 кг. секој;
Лесна алуминиумска рамка;
Лесно и компактно преклопување со една рака;
Секое седиште лесно се трансформира во корпа за новороденчиња;
Секое седиште може да се монтира во двете насоки – свртено кон родителот или во насока на движење;
Потпирачот за грб на секое седиште е прилагодлив;
3 позиции на секое седиште;
Две отстранливи безбедносни плочи;
Две меки влошки на секое седиште;
Безбеден појас од 5 точки со меки рампа за рамото за секое седиште;
Две големи прилагодливи тенди со штитници;
Удобна рачка изработена од високо квалитетна еко кожа – рачно зашиена;
Две големи корпи за багаж;
Сите тркала се отстрануваат со едно движење, а задните имаат амортизери;
Задни тркала со поврзана сопирачка;
Две подвиткани капаци за стапалата;
Торба за додатоци;
Количката е произведена во согласност со европскиот стандард EN1888-1;

Тежина на количката:

Рамка со тркала: 8,70 кг.

Седиште за автомобил: 2 * 3,25 кг.

Димензии на отворена количка:
L 80 cm / W 75 cm / H 104 см

Димензии на преклопена количка:
L 89 cm / W 75 cm / H 30 см

Димензии на секое седиште за автомобил: L 80 cm / W 29 cm