Нема на залиха

Конструктор – Трка со топчиња – Galt

2,780.00ден

Нема на залиха

Опис

За возраст: од 4 години
Материјал: Пластика

Изградете возбудлива патека за трка со топчиња. Може да се натпреваруваат до четворица играчи. Содржи три специјални делчиња за трка, различни цевки и тркалца со перки за навистина фасцинантен натпревар.

Содржии 80 делови: Основа за старт, врв за старт, 3 вртлози, цел, скали, потпор за скали, закривен олук со хоризонтално тркало, вертикален олук со тркало, тркало со лопатки, олук во форм на „S“, 4 прави олуци, 37 цевки, 4 основи 20 топчиња и друго.

Секој играч си избира боја на точето и го става во делот за старт. Отако ќе го свртите, топчињата ја почнуваат трката. Гледајте ги како скршнуваат и се вртат низ патеката, влегувајќи во вртлозите, каде што нивниот редослед може да се промени додека се вртат. Кое топче ќе излезе прво и кое ќе стигне прво на целта?

Може да почнете со конструирање на патеката којашто е претставена на кутијата, но и да дизајнирате сопствена патека.

Овој комплет е компатибилен со другите конструктори со топчиња на Galt Toys и можат да се комбинираат и надополнуваат.

Предупредување: Не е соодветно за деца помали од 3 години. Содржи ситни делови. Постои опасност од голтање и задушување.

Безбедност: Сите производи на Galt се тестирани според најстрогите стандарди за безбедност на играчките и ги задоволуваат сите регулативи на ЕУ.