Нема на залиха

Креветче Teddy фиока натур – Bambino

9,990.00ден

Нема на залиха

Опис

– Предната страна е подвижна, меже да се фиксира на три положби
– три положби на носачот на душекот
– Натур фиока
– Димензии: 1245 mm x 670 mm x 1050 mm
– димензии на просторот за душек: 1200 mm x 600 mm (душекот не е вклучен)
– Тркалца: Ø 40 mm
Детските креветчиња се изработени од буково масивно дрво во комбинација со медијапан.
Сите производи се атестирани и одговараат на стандардите: SRPS EN 716-1;716-2:2010 EN 716-1:2008+A1:2013,EN716-2:2008,EN 71-3:2012