Нема на залиха

Лаптоп Куче Peek A Boo Violet – Leap Frog

1,590.00ден

Нема на залиха

Опис

Отворете го и затворете го лаптопот за да научите броеви, бои, форми, рими и сл. Устата на Виолета свети како што зборува.
Играјте ја забавната игра криенка со притискање на копчето со името на Виолета. Таа ќе ги покрие очите и ќе изговара интересни фрази.
Со притискање на светлечките моливи, детето ќе ги развива моторните вештини, но и ќе слуша фрази и песни за боите.
Копчињата со различни форми свират песни за формите, боите и броевите.
Наменет за деца од 6-24 месеци.
Потребни се 3 ААА батерии.
Батериите што се вклучени се само за демо употреба, нови батерии се потребни за секојдневно користење.