Нема на залиха

Магична топка со ЛЕД светло + Звучник

999.00ден

Нема на залиха

Опис

Магична топка со ЛЕД светло + Звучник

Контролирајте ја брзината на вртење, боите и стробот преку контролната табла DMX512 или гласовната контрола.
Поддржува музичка формат со SD-картичка, USB и MP3
Ефектот изгледа како стаклено топче, многу светло и моќно.
Димензии: 17 x 16,5 см