На залиха во главен магацин

Масичка со активности Touch and learn – Vtech

7,690.00ден

Опис

Масичка со активности Touch and learn Vtech
• Допри, цртај, учи и пишувај на масичката Touch & Learn Activity.
• Големо биро за учење на допир и столче.
• Осветлете ја рамката за пишување на броеви и букви со пенкалото.
• Се карактеризира со 1 интерактивна работна површина и 8 шарени страници на допир кои ги претставуваат буквите, броевите, делови од телото, животни, музика, луѓе и многу повеќе. Секое вклучува 3-4 активности за учење.
• Играчка телефон која Ве учи на поздравни фрази со помош на игра.
• Музички плеер свири повеќе од 20 забавни и класични песни.
• LED дисплеј за забавни анимации.
• Лесна трансформација во масичка и табла.
• 2-5 години.