На залиха во главен магацин

Меки подни коцки со бројки од 1 до 9

850.00ден

SKU: 03436 Категорија:

Опис

Меки подни коцки со бројки од 1 до 9

Возраст на употреба 3 години +
– Броеви од 1 до 9
– 9 плочки за игра
– Фото формата Плеј може да се креира и може да се игра буквално
– Опција за висина од 7мм и 9мм во димензии 33смх33цм
– Вкупно инсталирана површина = 1м2
– Безбедно, меко игралиште може да се создаде за децата да играат
– Изработени од материјали погодни за здравјето на децата