Нема на залиха

Музичко пијано – Тополино

850.00ден

Нема на залиха

Опис

• Инструмент за малите музичари. Идеална играчка за прв контакт на детето со разновидни звуци.
• Регулирање на звукот и светлосните сигнали.
• Производот користи 3 x 1,5V AA батерии кои не се вклучени во пакувањето.
• Димензии на производот: 26x23x6cm.
• Димензии на пакувањето: 30x30x8cm.