Нема на залиха

Перниче За Патување Виолетова – Baby Jem

620.00ден

Нема на залиха

Опис

• Перничето е специјално дизајнирано за да го заштити вратот на бебето од можни несреќи за време на патувањето.
• Димензии на производот: 24 x 23 x 5cm.
• Димензии на пакувањето: 27 x 25 x 7cm.