На попуст!
Нема на залиха

Подлога За Игра More-in-One Ball Pit Fun – Bright Starts

2,150.00ден

Нема на залиха

Опис

Задоволството е првото нешто што Вашето дете ќе го памети! Овој мултифункционален гимнастички центар, изработен во светли бои, ќе биде првиот импровизиран т.н гимнастичка сала за вашето дете.
Тоа вклучува многу интересни играчки кои ќе го забавуваат. Поради својата големина, погодно е и за поголемо дете.
Оваа подлога за играње е наменета за деца од различни возрасти.Во себе вклучува и топчина за играње.
Ѕидовите на подлогата се прилагодуваат според Вашата желба.Може да се постават или да се отстранат според потребата.
Подигнати служат како бариера, може да ги чуваат топчината внатре како и останатите играчки.

Карактеристики:

Новата подлога од Bright Starts е наменет за активни игри.
Сега играта за развој на Вашето дете може да биде уште позабавна.
Ги задоволува потребите и на поголемо дете а ќе биде интересно и за Вашето бебе многу подолго од класичните подлоги поради неговите функционални карактеристики.
Во прилог на стандардниот сет: 10 пластични топчиња и мрежни браници.
Поради дизајнерските карактеристики, тој е многу лесен за транспорт. Можете да го однесете со себе и на Вашите патувања.

Материјал: Памук

Димензии на подлогата: 76.2 x 76.2 cm;