На попуст!
Нема на залиха

Релаксатор InLighten Cradling Swing – Landry the Lion – Bright Starts

10,630.00ден

Нема на залиха

Опис

Нема релаксатор за бебе поудобен од овој. Релаксаторот ви нуди повеќе активности одколку што можете да си замислите.
Електронската вртелешка располага со кадифени играчки и светла. Со две позиции на наслонот, меко перниче за новороденче кое може да се одстрани и нежни детали, бебето ќе се лула и ќе ужива во пријатна удобност.
Прилагодување на нишањето, можете да ја користите опцијата ConnectMe за да поврзете паметен уред и да репродуцирате одбрана музика, видеа, фотографии или повеќе!
Или смирете го бебето со шеснаесет мелодии, три звуци на природата и бел шум. AC адаптерот ви дозволува да се вклучите во струја за уште подолга забава.
Седиштето ротира за 180 ° и се врти во 3 насоки
Вртелешката со 2 кадифени играчки проектира светлосно шоу
TrueSpeed Technology со 6 брзини кои се прилагодуваат според возраста на бебето
3 поставки за тајмер: 30, 45 или 60 минути
Рамката лесно се преклопува за носење и складирање