На попуст!
Нема на залиха

Релаксатор Ocean Adventure – Bright Starts

3,670.00ден

Нема на залиха

Опис

Нека Вашето бебе се ниша во ритамот на релаксаторот Baby Einstein™ Ocean Adventure Rocker™! Оваа забава на тематскиот релаксатор не се состои само од подводни звуци и класични мелодии, но има и смирувачки вибрации за Вашето малечко. Повлечете ги висечките играчки Нептун и Октопод така што бебето или родителот ќе го активира откривањето на реалниот подводен свет. Со две позиции на лежиштето, отстранлив бар со играчки како и дополнителен потпирач, овој релаксатор се користи од новороденче до поголемо дете.

Карактеристики:

Смирувачки вибрации
Нежни вибрации за удобност на бебето

Музика и звуци
Забава на бебето со смешни звуци и мелодии

Лесно за одржување
Материјали кои безбедно се перат машински

Подесување на наслонот
Седиштето се подесува во различни степени за максимална удобност

Вклучени играчки
Забавни звуци кои го анимираат бебето
Релаксаторот е наменет за дечиња од раѓање до 18кг.