На попуст!
На залиха во главен магацин

Седиште Tian Elite Select Pacific Blue 9-36kg – Recaro

13,990.00ден

Опис

* Интегрирани конектори Seatfix:
Едноставно прицврстете го детското седиште во автомобилот користејќи интегрирани конектори Seatfix (гр. 2/3)
* Пена за седење:
Совршено се прилагодува на обликот на телото на вашето дете и обезбедува највисоко ниво на удобност
* Потпирач за грб кој се прилагодува:
Потпирачот за грб ги следи контурите на седиштата на вашето возило
* Позиција за одмор:
Опуштена положба за седење благодарение на прилагодливиот агол на седење (гр. 1/2/3)
* Обложени појаси:
Го намалува загревањето во топло време – со што се спречува иритација на чувствителната кожа на вашето бебе (гр. 1)
* Интегрирано складирање на безбедносните појаси:
Леснo конвертирање во група 2/3 преку интегрирано складирање на појасите.
* Систем за безбедност од 5 точки на отпор:
Интуитивниот и централниот регулатор за прицврстување му овозможува на детето безбедно и едноставно прицврстување во седиштето (гр. 1)
* Означен водич за појаси:
Правилната инсталација е олеснета со следење на црвените ознаки
* Прилагодлив потпирач за нозе:
Може да се прилагоди на големината на Вашето дете и да обезбеди оптимална поддршка
* Странична заштита (ASP):
Странична заштита со интегриран систем ASP кој ја апсорбира силата во случај на страничен удар
* Прилагодливи појаси за заштита:
Раменските појаси се прилагодуваат на детето благодарение на наслонот за главата кој исто така се прилагодува на висината.

Може да ви се допаѓа и…