Нема на залиха

Седиште Verso 0-36кг Isosafe Cherry Joie

15,990.00ден

Нема на залиха

Опис

Седиште за во автомобил група 0+/1/2/3
Препорачано да се користи во обратен правец од движењето на колата од раѓање до 18кг/4години
Погодно за користење во правец на движењето од 15кг до 36кг/12години
6 позиции на спуштање: 4 во правец на движењето и 2 во обратен правец од движењето
Заштита од страничен удар која овозможува дополнителна заштита за главата, телото и колковите
Guard Surround Safety™ панелите овозможуваат екстра странична заштита и се собираат во седиштето кога не се користи
10 позиции на прилагодување на наслонот за глава
Страничните делови на AutoAdjust™ потпирачот за глава се шират како што расте детето
Grow Together™ потпирачот за глава и безбедносните каиши истовремено се прилагодуваат во висина
Засилената челична внатрешна структура ја зголемува цврстината на седиштето
ISOSAFE конектори за група 2/3, како бустер
3 делен флексибилен систем, вклучува перничиња кои ја зголемуваат удобноста и безбедноста на новороденчето
Материјал што дише, за поголем проток на воздух, за поголема свежина во топлите денови
Плишан делукс материјал
Вградена странична вентилација
Странични мрежести џебови за чување на важните нешта на вашето дете
Двоен систем за заклучување, при фиксирање на седиштето со помош на каишите од автомобилот
Безбедносен каиш со 5 точки на прицврстување.