Нема на залиха

Седиште За Автомобил RE-KLINO FIX Grey 9-36кг Foppapedretti

10,790.00ден

Нема на залиха

Опис

Седиште за автомобил Re-klino Fix има анатомско лежиште кое може да се постави во неколку позиции за заштита од странични удари и може да се користи само во возила опремени со ISOFIX приклучок. Има дополнителна внатрешна поставеност и прилагодлив потпирач за главата со повеќе позиции во висина.
Седиште одобрено за групи 1, 2 и 3, за деца од 9 месеци до околу 12 години (9 – 36 кг).
Димензии:
В 67/84; Д 52/58; Ш 45
Тежина: 7,8 кг