Нема на залиха

Сликар Беби – Chicco

690.00ден

Нема на залиха

Опис

Електронска играчка со светла и звуци која што му овозможува на вашето дете да зачекори во светот на вистинските уметници!
* Притиснете ја коцката со боја за да ги активирате забавните светла и музичките ефекти
* Мноштво мануелни активности кои помагаат за подобрување на првите движења на вашето дете.
Коцката со боја се врти
Лесно за држење
Четката се лизга