Нема на залиха

Спуст со топчиња – Реакции – Galt

1,990.00ден

Нема на залиха

Опис

За возраст: 4 години
Материјал: Пластика

Возбудлив комплет за да создадете фасцинантни ланчени реакции! Изградете забавни патеки и различни пречки за топчињата. Гледајте како се вртат низ вртлогот, го вртат тркалото со лопатки, ги туркаат домините и скокаат од барабан до барабан, за да го подигнат знамето на целта!

Содржии 75 делови: 34 цевки, 10 основи, врв за старт, вртлог, рампа, потпорна лента, јаже што се ниша, подлога, спирална основа, олук, кривина, тркало со лопатки, цевка за тркала со лопатки, слалом, патека за домино, 4 домина, 2 подлоги за барабан, 2 барабани, фаќач за точињата, знаме за финиш, 7 топчиња.

Содржи лист со идеи за различни ланчени реакции и водич.

Препорачана возраст: 4 години и натаму

ВИДЕО

 

Внимание! Содржи ситни делови. Не е соодветно за деца помали од 3 години.