Нема на залиха

ТАБЛА 2 ВО 1 – MochToys

1,790.00ден

Нема на залиха

SKU: 06611832 Категории ,

Опис

ТАБЛА 2 ВО 1 – MochToys
Голема табла на која децата можат да творат и да се забавуваат.
Го поддржува менталниот развој на Вашето дете.
Сетот содржи магнетна плоча со табела и табла за цртање.
Комплетот содржи: табла за пишување со креда, магнетна табла за пишување со маркери, 3 обоени креда, 1 маркер, 1 сунѓер.
1,98 кг
52 х 50 х 105 цм
27,5 х 55 х 96 цм