Нема на залиха

Топка Pop Up Ball – Chicco

1,290.00ден

Нема на залиха

Опис

Со притискање на носот на Лавот се вклучува светлото и…Изненадување, видете го Мајмунот.
Две мали животни со активности кои помагаат во развојот на умешноста.
Пластична електронска топка со 3 различни електронски активности.