Нема на залиха

Троделни сложувалки – ГОЛЕМИНИ – Galt

480.00ден

Нема на залиха

Опис

За возраст: од 18 месеци
Димензии: 10 x 24 cm
Материјал: Картон • Cardboard

Сет од 6 троделни сложувалки коишто треба да се подредат според големината на животните. Едноставни сложувалки, со убаво илустрирани животни, коишто ќе ги поттикнат најраните вештини за поврзување и умешноста на рацете.