Нема на залиха

Видеофон Essential VTECH

5,990.00ден

Нема на залиха

SKU: 066BM2600 Категории ,

Опис

Производот е со видео и аудио монитор во боја. Дигиталниот пренос обезбедува врвен квалитет на звукот и безбедност- без досаден бел шум. Двонасочна комуникација помеѓу двете единици (функција Talk Back). Камерата е со регулирање на аголот. Преку приемникот (родителската единица) може да се зголеми камерата. Таа пренесува до 25 слики во секунда и е со автоматско инфрацрвено ноќно гледање. Родителската единица е со индикатор за звукот со 5 LED сијалички. За поголема удобност при користењето ноќно време, дисплејот на приемникот е со светло. Предавателот е со температурен сензор и може да се постави на ѕид. Камерата е со 5 приспивни песни и 5 нивоа на гласот. Приемникот работи на батерија со полнење и е со аларм кога батеријата е потрошена. Комплетот содржи 1 родителска единица, 1 камера, 1 батерија со полнење и 2 адаптери. Домет 300м.