На залиха во главен магацин

Играчка Pastel Starter Pack 64 PC – Connetix

6,450.00ден

Опис

Откријте го вашиот внатрешен уметник и дизајнер кога градите и создавате со Пастелниот стартер пакет! Со различни мали и големи квадрати, како и рамностран, рамнокрак и правоаголни триаголници во нашите уникатни земјени пастелни бои, стартниот пакет од 64 парчиња пастел нуди неограничен потенцијал за игра.

Искусете го учењето STEAM со пастелниот стартер пакет додека децата од сите возрасти истражуваат магнетизам, физика, симетрија, обрасци и решавање проблеми. Откријте ги карактеристиките на облиците и како тие се комбинираат и во 2D и во 3D креации. Уживајте во нашата ексклузивна палета на топли и ладни пастелни тонови. Искренете ја креативноста и имагинацијата додека дизајнирате и конструирате куќи, замоци, паркиралишта, роботи или капки парички, плус многу повеќе.

Како квалитетна играчка со отворен крај, Connetix ќе расте СО децата додека тие учат, а нивната игра станува посложена. Можете да ја проширите колекцијата и да го надополните вашиот стартер пастел со пакетот за проширување од 80 парчиња пастелни топки или мега пакетот пастел од 202 парчиња!

За нашите производи:

Сите плочки се направени од нетоксична ABS пластика која е без BPA и фталати, запечатена и закована за дополнителна безбедност.
Нашиот уникатен заоблен дизајн му овозможува на Connetix да биде силен додека нуди прекрасни јасни прекршувања.
Connetix се компатибилни со други водечки брендови.
Препорачана возраст: 3+ (содржи магнети и мали делови).

Вие исто така би сакале…