На попуст!
Нема на залиха

Количка UP3 Modular System Sport Blue – Foppapedretti

19,990.00ден

Нема на залиха

SKU: 9700337235 Категории ,

Опис

Системот UP3 е практично и функционално трио. На алуминиумската рамка брзо и лесно се поставува корпата со практичната рачка за носење, бебешкото седиште може да се користи за во автомобил за првите месеци, како и на самото седиште од количката и кон тој што ја вози и спротивно. Supertres системот е достапен во различни бои, од класични до трендовски и е многу лесен за затворање.

Корпа
Погодна е за Вашето бебе за првите неколку месеци. Лесно се фиксира на рамката со соодветни адаптери за поставување и отстранување. Опремена е со материјали што дишат, како и 3 позиции на подесување на лежиштето. Корпата содржи тенда и зимска прекривка. Прекривката од корпата покасно се користи и за количката. Практична дршка за носење. Корпата не е одобрена за користење во автомобил.

Количка
За деца од 6 месеци, па се до 15 кг тежина ( приближно до 3 години). Количката лесно се затвора и има реверзибилно седиште. Ротирачки предни тркала со опција да се за движат и само право. Кочница за стопирање. Потпирач на грбот кој се подесува во повеќе степени. 5 точки на безбедносните појаси. Вклучени се заштитна пречка за количката и кабаница за дожд.

Седиште за автомобил
Одобрено за група 0м+, од раѓање до 13 кг тежина ( приближно до 15 месеци). Лесно се фиксира на рамката со соодветни адаптери за поставување и отстранување. Анатомско лежиште. Опремено со отстранлива заштитна тенда, како и додатно перниче за првите неколку месеци. Може да се користи како лулка- релаксатор како и носилка за бебето. Доаѓа со практична рачка за носење. Во согласност со Европската регулатива ECE R44/04.

Торба за мајката
Вклучена е практична торба со внатрешни прегради и подлога за пресоблекување.

Димензии:

Рамка
Отворена ( димензии во сантиметри): 110 x 90 x 61
Затворена ( димензии во сантиметри): 40 x 82,5 x 61
Тежина: 8 кг

Рамка + седиштето од количката
Отворена ( димензии во сантиметри): 120 x 96 x 61
Затворена ( димензии во сантиметри): 53 x 90 x 61
Тежина: 12 кг

Корпа
Отворена ( димензии во сантиметри): 60 x 82 x 44,5
Тежина: 4,5 кг

Седиште за автомобил
Отворено ( димензии во сантиметри): 54 x 65 x 44
Тежина: 3 кг