На попуст!
На залиха

Музичка Играчка Karaoke – Chicco

2,150.00ден

Опис

Пејте со ова Караоке што го трансформира гласот во песна: кажете нешто во микрофонот и дозволете магија да се случи.
Вашите зборови ќе се трансформираат во вистинска песна.
* Одберете од 4 музички занрови и 8 мелодии
* 7 светла за диско ефект
* Микрофон
* Снимете ја вашата изведба и слушајте ја одново
* Комбинација на различни бои
* Ефект на трансформирање во глас на чудовиште