Нема на залиха

Паркинг Кула TOОТ-TOOT Drivers VTECH

2,990.00ден

Нема на залиха

Опис

Vtech играчка, содржи гаража и возило направено од кавалитетна пластика за деца од 1 до 5 години.
Vtech играчката Паркинг гаража е сет кој содржи гаража и возило направено од квалитетна пластика. Постојат 6 места на кои може да се активира звук или фраза. Предвидено е за деца на возраст од 1 до 5 години. Возилото поседува 3 песни со кои може да запеете заедно и 6 различни мелодии и звуци. Содржи две батерии со ознака ААА за возилото.
Паркинг гаража сетот е компатабилен со останатите сетови од Go Go Smart Wheels колекција (прикажано на слика 4 и 5), секој сет се продава поединечно.