На попуст!
Нема на залиха

Релаксатор Giggle And See Safari – Bright Starts

1,590.00ден

Нема на залиха

Опис

Нежни вибрации и забавни играчки сигурно ќе го анимираат бебето!
Вибрациите помагаат во смирување на бебето.
Длабоко лежиште за удобност на бебето.
Отстранлив бар со 2 играчки за лесен пристап до бебето.

Релаксаторот Giggle & See Safari Vibrating Bouncer Hammock од Bright Starts обезбедува чиста забава и удобност за Вашето бебе. Бар играчката се отстранува со едната рака и го олеснува пристапот до бебето. Длабокото лежиште е удобно за бебето и заради пријатноста на материјалите. Смирувачките вибрации го прават бебето среќно. Лесно се монтира, бидејќи не се потребни алати. Прилагодливи безбедносни појаси со 3 точки на отпор и нелизгачки материјал во делот кај ножињата. Ако се извалка, само исперете ја навлаката на седиштето во машина за перење.

До 9 килограми.
Потребни се батерии од 1 Ц.