Нема на залиха

Релаксатор Merry Sunshine Rocker до 18кг – Bright Starts

3,990.00ден

Нема на залиха

Опис

Bright Starts™ Merry Sunshine™ нишалка, се ниша напред назад и може да се заклучи да се користи како столче.
Движењето напред и назад и смирувачките вибрации ќе ви помогнат да го смирите и забавувате бебето. Потпирачот кој се вовлекува, а е надвор од дофат на бебето, лесно го заклучува во статична позиција.
Целосно се прилагодува во 2 позиции според потребите на бебето. како што расте бебето, пречката со играчки може да се извади, па нишалката може да се користи како столче до 18кг.
Нишалката е идеална и за бебиња и за мали деца.

Карактеристики

Смирувачки вибрации
Нежно го ниша бебето

Прилагодување на наслонот во повеќе позиции за максимална удобност

Вклучено пречка со играчки и линкови за да го забавуваат бебето

Материјалот се пере во машина
Релаксаторот е наменет за дечиња од раѓање до 18кг.