На попуст!
На залиха во главен магацин

Воз Туркај и Вози Алфабет – Vtech

4,190.00ден

Опис

Возот ги учи малите дечиња букви, броеви, песнички, бои и ги развива говорот и моторните способности. Содржи 26 коцки со букви, книга со 6 страници кои се вртат, броеви и светлечки копчиња, оваа играчка е совршена за развој на самостојна игра на децата од 12-36 месеци. Детето може да си игра, да се вози на него и да го турка. Содржи автоматски прекинувач на батериите и подесување на јачината на гласот. ВНИМАНИЕ: Играчката да се состави од страна на возрасен. Овој производ не е наменет за деца над 36 месечна возраст. Максимална тежина на детето 25 килограми. Состав: пластика и електронски компоненти. Користи 3 батерии АА од 1.5 В.